БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

COOKING COURSES/КУЛИНАРНИ КУРСОВЕ

Държава: Италия
Град: Флоренция
Езиков Център: Lorenzo de' Medici
Възраст:
Подробности:

Институтът Lorenzo de’ Medici е и един от най-реномираните центрове за езиково обучение в Италия. Сформират се сравнително малки групи, състоящи се от не повече от 12 човека, за да може всеки обучаващ се да взема активно участие в заданията. Набляга се на дискусии и ролеви игри, което помага на учащите да доразвият наученото, както и да обогатят речника си. Ученето на чужд език е пряко свързано с културата на дадената страна, затова курсовете включват запознаване с италианска литература, музика, кино. Организират се и посещения на местни търговски улици, университети, където курсистите имат възможност да разговарят с местни жители.

Специализирани в кулинарията курсове, които включват демонстрации от истински местни професионалисти. Курсовете се провеждат във очарователната Флоренция и се преподават на английски и италиански език.  За ученици на Lorenzo de’ Medici се предлага отстъпка от цената. При изявено желание се водят и частни обучения. 

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang