БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

УЧИ АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, ИСПАНСКИ, НЕМСКИ ИЛИ РУСКИ В ИТАЛИЯ

Държава: Италия
Град: Орбетело
Езиков Център: OrbitLingua
Възраст: 16+
Подробности:

Italian Language SchoolOrbitLingua( ILS)

OrbitLingua, създадено през 2002 година, е динамично разширяващо се италианско училище, специализирано в преподаване на италиански език на чуждестранни ученици. Училището гарантира високо качество на услугите си, приятелска атмосфера и отговаря на всички нужди на учениците. Освен това, училището организира разнообразна програма от извънкласни дейности, включително семинари, екскурзии и специални вечери, които дават възможност на чуждестранните ученици да се запознаят с многото аспекти на италианската култура.

Разположение

Градът Orbetello е разположен на брега на Тоскана, в областта Марема, на по-малко от два часа от Рим, Венеция и Пиза. Невероятните гледки около Monte Argentario откриват спиращи дъха пейзажи. Край бреговете на Monte Argentario, за по-малко от час с ферибот, са островите Giglio и Giannutri с тяхната кристална вода и бистро морско дъно, които предлагат на туристите едно незабравимо преживяване.

Курсове за други езици

Освен курсовете по италиански език, училището организира и курсове за следните езици: английски, френски, испански, немски, руски.

Видовете курсове са: групови, индивидуални и по двойки и са разделени на 5 нива, в зависимост от нивото на владеене на езика.

В края на курса, учениците получават сертификат, в който е уточнено нивото на изучавания език и вида на курса.