БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

INDIVIDUAL COURSES/ ИНДИВИДУАЛНИ КУРСОВЕ ПО ИТАЛИАНСКИ

Държава: Италия
Град: Флоренция/ Рим /Тоскана
Езиков Център: Lorenzo de' Medici
Възраст:
Подробности:

Институтът Lorenzo de’ Medici е и един от най-реномираните центрове за езиково обучение в Италия. Сформират се сравнително малки групи, състоящи се от не повече от 12 човека, за да може всеки обучаващ се да взема активно участие в заданията. Набляга се на дискусии и ролеви игри, което помага на учащите да доразвият наученото, както и да обогатят речника си. Ученето на чужд език е пряко свързано с културата на дадената страна, затова курсовете включват запознаване с италианска литература, музика, кино. Организират се и посещения на местни търговски улици, университети, където курсистите имат възможност да разговарят с местни жители. 

Тези курсове са създадени за тези, които имат специфични изисквания към нивото и цялостното обучение. Изработва се индивидуална програма в зависимост от целите на учащия.  Той сам избира по кое време да бъдат часовете, като има възможност да се включи и в посещение на исторически забележителности.

За по-напредналите кандидати са предвидени и курсове в различни професионални направления.

 

Цени: 1ч. (50 мин.) за 1 човек: €45;

           1ч.(50 мин) за 2 човека: €70 (цената на човек е €35 , но се изисква еднакво ниво на владеене на езика и от двамата курсисти).

 

Завършилите курса получават Сертификат от Lorenzo de’ Medici за успешно преминат курс. 

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang