БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

КУРСОВЕ ПО ИСТОРИЯ НА ИЗКУСТВОТО И ЗАНАЯТЧИЙСКИ КУРСОВЕ

Държава: Италия
Град: Орбетело
Езиков Център: OrbitLingua
Възраст: 16+
Подробности:

Italian Language SchoolOrbitLingua( ILS)

OrbitLingua, създадено през 2002 година, е динамично разширяващо се италианско училище, специализирано в преподаване на италиански език на чуждестранни ученици. Училището гарантира високо качество на услугите си, приятелска атмосфера и отговаря на всички нужди на учениците. Освен това, училището организира разнообразна програма от извънкласни дейности, включително семинари, екскурзии и специални вечери, които дават възможност на чуждестранните ученици да се запознаят с многото аспекти на италианската култура.

Разположение

Градът Orbetello е разположен на брега на Тоскана, в областта Марема, на по-малко от два часа от Рим, Венеция и Пиза. Невероятните гледки около Monte Argentario откриват спиращи дъха пейзажи. Край бреговете на Monte Argentario, на по-малко от час с ферибот, са островите Giglio и Giannutri с тяхната кристална вода и бистро морско дъно, които предлагат на туристите едно незабравимо преживяване.

Курсове по история на изкуството: Тези курсове имат за цел да помогнат на учениците да преоткрият художественото наследство в тази област и да проучат древни цивилизации като етруските и велики художници като Караваджо, които са тясно свързани с тази област.

Цена: 200 евро на седмица.

Курсове по занаятчийство:

Занаятите са важна част от историята на италианската култура. Курсовете се отнасят предимно до техниката на бродиране на текстилни изделия и ръчното създаване на такива.

Уроците се провеждат в следобедните часове, като минимума е 10 часа.

Изисква се учениците да посещават уроци по италиански език преди обяд.

Цена: 250 евро на седмица.