БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЕТЕН ЛАГЕР ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ В МАРБЕЯ

Държава: Испания
Град: Марбея
Езиков Център: Enforex
Възраст: 16 - 18 год.
Подробности:

Защо Марбея?
Албергю е отлично място за пораснали, независими ученици. За тези от тях, които са между 16 и 18 години Албергю предоставя солидна програма с 4 урока на ден, спортни занимания, workshop-и и екскурзии. Лагерът предоставя възможност на пълнолетните ученици да излизат от него в групи без придружител. Само на 10 минути от плажа и не далеч от града този езиков център е идеален за всеки малко пораснал ученик. 

База:
Басейн, климатизация, тенис игрища, просторни градини, 3 спортни игрища, две огромни тераси, зали за обучение, зали за конференции.

Възраст – 16 до 18 години;
Настаняване – общежитие;
Националности – 60% испански ученици, 40% интернационални;
Учебни занятия – 25 на седмица, групи от средно 8 до максимум 14 ученика;
Избирателни спортове – футбол, тенис, голф, конна езда, плуване;

Спорт/опционален/:
Футбол – 12/16 часа за двуседмичен период. Всички уроци са съставени и развити от футболни треньори, на база на възрастта и опита на учениците.
Тенис – 12 часа за двуседмичен период. Този спорт е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали.  Ракета и топки се предоставят от спортния клуб. Уроците се провеждат непосредствено до езиковия център.
Конна езда – 9 часа за двуседмичен период. В зависимост от опита за учениците се преподават различни техники. Предоставя се подходящо облекло.

Екскурзии:
Всеки двуседмичен лагер включва две целодневни и две полудневни екскурзии. Барселона е столицата на модата, културата и архитектурата на Испания. Използвайки тази прекрасна локация ние ще покажем на учениците плажовете в и извън града, ще посетим места като Sitges, Trragona, Park Guell, Pueblo Espanol, Sagrada Familia.

Настаняване:

Учениците ще бъдат настанени в летен лагер в общежитията на езиковия център. Стаите са за 3 или 4 човека, всички стаи са с изглед към градината на центъра, светли, напълно обзаведени, със собствена баня и климатик. 

Цени:

2 седмици – 1590 евро
4 седмици – 2890 евро


В цената са включени: езиков курс -20 урока седмично, настаняване ,пълен пансион, посрещане и изпращане от летището.
В цената не е включено:
Футбол – 260 евро,  тенис – 200 евро, конна езда – 200 евро, голф – 260 евро, такса за кандидатстване – 55 евро.

Допълнителни опции:

Уроци и целодневна занималня – от 9:15 до 20:00 часа , без нощен престой – 495 евро за седмица.

Само уроци – от 9:30 до 13:00 часа – 225 евро за една седмица