БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЕЗИКОВ ЛАГЕР ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ

Държава: Франция
Град: Монпелие
Езиков Център: LSF Montpellier
Възраст: 11 - 16
Подробности:

Лагерите се организират веднъж годишно от 1996 до днес за деца и тийнейджъри от 11 до 16 годишна възраст. Eзиковото училище LSF е разработило уникална програма за обучение, която помага на децата лесно и бързо да усвоят учебния материал.

Училище за младежи

Локализирано е в сградата на частно френско училище „Collège Ste-Famille”, която е предоставена специално за нуждите на LSF. Учениците разполагат с всичко необходима за един приятен престой, в чудесната атмосфера на Южна Франция. Сградата разполага с:

  • 10 напълно оборудвани учебни зали;
  • Просторен заграден двор, където учениците могат безопасно да се отпуснат по време на междучасията с приятели и да се насладят на много слънчеви дни в южната част на Франция;
  • Столова, където учениците обядват.

 

Курсове

Учебната програма включва 20 групови урока седмично + 4 персонални.

Всички преподаватели са с голям опит в сферата, те използват алтернативни и забавни начини на преподаване, за по-лесно усвояване на материята от учениците. Използва се интегриран комуникативен подход в преподаването, който се фокусира върху учениците и тяхната среда. Особено внимание се отделя на подобряването на говоренето и слушането чрез ролеви игри, дискусии, видео и песни, дейности и т.н.

Настаняване: учениците могат да бъдат настанени в приемно семейство или общежитие.