БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

НАУЧИ ФРЕНСКИ ЕЗИК В ЮЖНА ФРАНЦИЯ - СТАНДАРТЕН И ИНТЕНЗИВЕН КУРС

Държава: Франция
Град: Монпелие
Езиков Център: LSF
Възраст: 11-18+
Подробности:

Езиковият център LSF в Монпелие предлага засилено обучение по френски език за всички нива, както и приятна и приятелска атмосфера с най-добрите и опитни учители. Това е едно невероятно място да научите френски език и да се наслаждавате на страната!

Стандартен курс: от въведение във френския език до овладяването му.

Стандартният курс е най-добрата опция за хора, които искат да научат френски език, но и да имат достатъчно свободно време, за да опознаят Южна Франция. Този курс е достъпен през цялата година, за всички нива. Големината на учебните групи е около 8 човека, като те не надвишават 10.
В курса са включени 20 стандартни групови урока от по 45 мин. всеки. Уроците започват сутринта и подължават до 15:00 часа, всеки ден, от понеделник до петък.

Интензивни курсове (20+6) или (20+10): за подобряване на разговорния френски език.

Интензивният курс е чудесна опция за тези от вас, които искат да подобрят разговорния си език. Този курс е достъпен през цялата година, за всички нива. Размера на учебните групи около 8 човека, като те не надвишават 10.

Този курс се фокусира върху лингвистичните умения. Уроците наблягат на фонетика, като граматиката е само през сутрешните занимания.
В допълнителние на Стандартния курс, които се провежда сутрин, курсистите вземат 6 или 10 допълнителни урока през следобедните часове:
• Интензивен 20+6: 20 Стандартни сутрешни групови урока от по 45 мин. всеки + 6 допълнителни групови през следобедните часове;
• Интензивен 20+10: 20 Стандартни сутрешни групови урока от по 45 мин. всеки + 10 допълнителни групови през следобедните часове.

 Френски комбиниран курс (20 + 5) или (20+10): за да работите по индивидуална програма, отговаряща на специфични нужди.

Курсът е подходящ за хора, които искат да подобрят говоримото си ниво на езика, но и бързо да напредват в различните области на езика, които са им необходими в професионален или личен план. Този курс е достъпен през цялата година, за всички нива.

Курсистът има възможността сам да определи учебната си програма, според своите желания и нужди.

В допълнителните на 20 стандартни групови урока в сутрешните занимания, курсистите вземат 5 или 10 частни урока в следобедните часове:
• Комбиниран курс (20+5): 20 Стандартни сутрешни групови урока от по 45 мин. всеки + 5 частни в следобедните часове;
• Комбиниран курс (20+5): 20 Стандартни сутрешни групови урока от по 45 мин. всеки + 10 частни в следобедните часове.

 Дългосрочен езиков курс

Дългосрочният курс е идеален за хора, които искат да направят голям скок в езиковите си познания. Минималният престой е 12 месеца.

• Френски стандартен курс - 20 групови уроци на седмица от понеделник до петък за общо 15 часа на седмица . Тези уроци по френски език се фокусират върху всички аспекти на езика : говорене , четене , писане и граматика . Обучението следва Общата европейска езикова рамка и се занимава с културните и актуални въпроси, за да ви помогне да научите повече за френската култира. 

• Френски интензивен курс - учениците следват стандартния курс сутринта и имат допълнително по 6 или 10 урока следобяд.