БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ИЗУЧАВАНЕ НА ФРЕНСКИ ЕЗИК В БИАРРИЦ

Държава: Франция
Град: Биарриц
Езиков Център: SILC
Възраст: 15-17+
Подробности:

 С 50 години опит , SILC е изградила международна известност и професионална репутация. Няма значение дали основната ви цел е интензивно обучение по френски език, културен туризъм, приключение, дегустация на храни или просто разходка из природата - SILC е разработила различни програми, които да отговарят на нуждите на всички: групови или индивидуални, юношески или за възрастни.

За любителите на слънцето и морето, най-доброто място за изучаване на френски език е езиковият център на SILC в Биарриц . Биарриц е известен курорт, познат на любителите на сърфа и голфа, предлагащ красива природа, планина и море и богата история. 

НАСТАНЯВАНЕ

Настаняване в семейство : единични или двойни стаи (ще бъде споделена с дете на семейството или с ученик от друга националност ), обща баня. Пълен пансион ( закуска и вечеря с приемно семейство, пакетиран обяд )

 ОБУЧЕНИЕТО        

Уроци: 16 урока на седмица ( 50 мин. всеки);

- Големина на групата: 15 човека (максимум);

- Възраст: 15-17 години-Ниво на владеене на френски език: от начинаещи до напреднали;

- Учебни материали – предоставят се от езиковия център- Сертификат за завършено обучение: да.

ЗАНИМАНИЯ ПРЕЗ СВОБОДНОТО ВРЕМЕ:

-Екскурзии – по една целодневна екскурзия на седмица;

-Вечери – с приемното семейство;

-Следобеди – предлага се възможност за сърф, голф или различни дейности(образователни, културни и спорт). Провеждат се в четири дни. 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

 Биарриц е атрактивен  курорт на брега на Атлантическия океан . Международно известен със своите пясъчни плажове и невероятни вълни, той е едно от най-добрите места за сърфисти в света . В града има  многобройни бутици, сърф магазини, кафенета , ресторанти и истинска южна атмосфера , която прави Биарриц истински съперник на Френската Ривиера !

 УЧИЛИЩЕТО НА SILC

Училище се намира само на 5 минути пеша от плажа и центъра на град Биарриц. Езиковият център се състои от 10 класни стаи и е идеалното място за приятелска и забавна атмосфера .