БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

УЧИЛИЩЕН ЛАГЕР ПО АНГЛИЙСКИ

Държава: United Kingdom
Град: Windmill Hill, Boreatton Park, Caythorpe Court
Езиков Център: Училищен лагер по английски - Anglophiles Academic
Възраст: 7-15
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който организира летни лагери и езикови курсове във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да им обогати живота с емоции и удоволствие.

School Camp  е пролетна програма (Февруари/Март и Април/Май), която се провежда в Windmill Hill(разположен на 95км от Лондон), Caythorpe Court (на 195км от Лондон) и Boreatton Park (на 220км от лондон). Изборът от място зависи от свободните места в центъра. Програмата предлага микс от езикови курсове, спорт и екскурзии.

Нивото на учениците се проверява при пристигането им, след което те се разпределят в групи от 12-16 човека. Учителят адаптира материалите и техниките на преподаване към индивидуалните нужди на всяка група. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език.

Учениците се настаняват в центъра, като в стая има между 6-8 човека. Всяка стая има собствена баня с тоалетна. Има включени 3 яденета на ден.

Спортните дейности включват скално катерене, стрелба с лък, аеробол, трамплини, плаване с кану и други. Ще бъдат организирани групови игри и нощни занимания. Организират се 1 или 2 целодневни екскурзии в зависимост от престоя.