БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

БРИТАНСКО СЕЛИЩЕ, ЕЗИК И ЗАБАВЛЕНИЯ ВЪВ ФРАНЦИЯ

Държава: France
Град: Chatillon-sur-Indre
Езиков Център: Британско селище, език и забавления във Франция - Anglophiles Academy
Възраст: 7-14
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага летни лагери и езикови курсове в чужбина. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да обогати живота им с емоции и удоволствие.

The British Village, Language & Fun + Options е езикова програма, която предлага обучение по френски и микс от различни спортове, екскурзии и културни събития. Тя се провежда в Chatillon-sur-Indre в провинция Touraine, близо до Brenne National Park. Програмата предлага 4 опции:

  • French & Multi-Activities – екскурзии с цел опознаване на района, включително до Futuroscope – невероятен увеселителен парк, които използва гигантски филмови екрани и интерактивни шоута. Посещение до Chateau de Loche – великолепен замък от 9-ти век разположен високо на река Indre. Две тричасови сесии конна езда.

  • Cooking Academy – 5 полудневни готварски курса, 3 часа всеки. Учениците усвояват умения за приготвяне на типична френска храна (сладка и солена). Всеки ученик получава готварска книга с рецепти на края на престоя. Следобед има различни занимания, а всяка седмица има по една целодневна екскурзия.

  • Horse Riding Academy – 5 полудневни урока по 3 часа всеки. Учениците, зависимост от тяхното ниво, се учат да яздят, усъвършенстват техниката си и участват в грижите за конете.

  • French & Go-Karting – 5 полудневни урока по 2 часа всеки. Учениците се учат да шофират под наблюдението на квалифициран инструктор. Изучават техники за движение по трасето и механиката на двигателя. Пособията за картинг са предоставени от центъра. Двудневни уроци по конна езда не са включени в тази програма.

Езиковото обучение включва 21 часа по френски. Нивото на учениците се проверява при пристигането им, след което те се разпределят в групи от 12-16 човека. Учителят адаптира материалите и техниките на преподаване към индивидуалните нужди на всяка група. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език.

 Учениците живеят в самия езиков центъра от 6-8 деца в стая, като храната им е осигурена.

 

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang