БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В CAPITAL SCHOOL OF ENGLISH В BOURNEMOUTH

Държава: United Kingdom
Град: Bournemouth
Езиков Център: Английски език в Capital School of English в Bournemouth
Възраст: 12-16
Подробности:

Заповядайте в Capital School of English в Bournemouth. Вие ще имате възможност за професионално обучение на Английски език от приятелски настроен екип по програма специално съставена да задоволи вашите интереси. Учебният център предлага курсове за ученици на възраст между 12-16г. като се набляга на граматиката, произношението, слушането и говоренето.

Обучение

Програмата обхваща различни теми всяка седмица, обвързани с интересите на учениците – музика, мода,  спорт, актуални събития и новини, изкуство. Учениците разработват проекти както индивидуално така и на групи, като всеки  проект има своите ясни цели и езиков фокус и бива представян в края на седмицата. Представянето може да включва устна или писмена презентация, художествена изработка, поставяне на пиеса. Програмата е разработена по начин, който да развие не само лингвистичните умения на учениците, но и да развите тяхната самоувереност и комуникационни умения.

Условия

През летния  програмен курс занятията се провеждат в Rothesay Road Centre, чиито съоръжения са изцяло съобразени с нуждите на учащите  и са разположени само на 20 минути от главната сграда в Bournemouth. Учениците могат да разчитат на отзивчив персонал в кампуса, който да им помага във всеки един аспект от техния престой.

Класните стаи са разположени в непосредствена близост до кампуса, оборудвани с модерна техника и постоянна интернет връзка, осигуряваща качественото протичане на обучението.

Като част от програмата в стола на кампуса се предлага топъл или студен обяд от понеделник до петък. Това е идеалното място, където учениците могат да практикуват свободно езика със своите връстници и да осъвършенстват езиковите си умения.

Къде ще живея?

Първият вариант e  да останете в общежитието в самия кампус, където ще можете да разчитате на отзивчив персонал, който през цялото ви пребиваване ще се грижи за вашето удобство.

Вторият вариант е отсядане в приемно семейство в единична или двойна стая с предоставени закуска и вечеря от понеделник до петък и цялостно меню през уикендите. Това е една невероятна възможност не само да упражнявате своя английски , но и да се запознаете отблизо с английската култура.  Транспорта от приемното семейство до кампуса се осъществява чрез изцяло поети таксиметрови услуги. Подбора на приемните семейства е извършен изключително прецизно, за да може да се чувствате уютно в една приятелска и чиста обстановка.

Извънкласни занимания

Програмата предлага богат избор от извънкласни занимания като волейбол, футбол, нетбол, тенис, плуване, плажни игри, караоке, драма и много други. Екскурзии до различни дестинации като – Лондон, Оксфорд, Бат, Стоунхендж.

Цена на програмата

Общежитие:

1 седм – GBP 685
2 седм.- GBP 1,245
3седм – GBP 1,800
4седм – GBP 2,360
5седм – GBP 2,920
6седм – GBP 3,475
7седм – GBP 4,030

Приемно семейство:

1седм – GBP 585
2седм – GBP 1,060
3седм – GBP 1,515
4седм – GBP 1,980
5седм – GBP 2,455
6седм – GBP 2,915
7седм – GBP 3,380

В пакетната цена се включва:

  • Регистрационна такса
  • Стандартен курс (20 урока, 15 часа на седмица)
  • Устен изпит в началото на летния курс (за ученици с престой минимум 3 седмици)
  • Общежитие (2 – 6 ученика в стая) или двойна стая в приемно семейство
  • Хранене на пълен пансион
  • Обиколка на Bournemouth
  • Издаване на удостоверение
  • Участие в социални мероприятия(игри, вечер на таланта, екскурзии)

Допълнителна такса от GBP 135 се заплаща за посрещането и изпращането от летище Heathrow Airport до Capital School of English, през неделите от 10.00 до 15.00 часа от 14 Юли 2013 до 1 Сеп. 2013. Училището поема разноските за такси от училището до приемното семейство.