БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЕТЕН ЛАГЕР С АНГЛИЙСКИ В WESTONBIRT

Държава: United Kingdom
Град: Westonbirt
Езиков Център: Летен лагер с английски в Westonbirt - Xplore
Възраст: 12-16
Подробности:

Xplore предлага езиково обучение и летни лагери във Великобритания изпълнени с приключения. Центърът има почти 30-годишен опит. Една от дестинациите, в които центърът предлага учебни програми е Westonbirt.

Westonbirt се намира в красивата провинция Gloucestershire дом на много членове на кралското семейство, един от които е принц Чарлс. Самите ученици ще се чувстват като кралски особи в Westonbirt, защото той наподобява замък. Подходящ за деца от 12-16 години, това е идеална дестинация, която ти дава възможност не просто да обогатиш езиковите си знания, но също да изживееш едно незабравимо приключение.

По-малките ученици ще бъдат настанени в основната сграда в стаи с 4-6 легла. По-големи ще живеят в единични, двойни или тройни стаи в съседната къща. Мястото е невероятна комбинация от ново и старо. Основната сграда тъне в история, докато в същото време е оборудвана с множество модерни съоръжения. Има модерна спортна зала с вътрешен басейн, външни тенис кортове и голф, компютърна зала, танци, фитнес и зала за изкуства. Някои от по-нестандартните занимания включват каране на АТВ, стрелба с лък, crate climbing и много други. Вечерната програма включва дискотеки, шоута за таланти, лагерни огньове и други. Забавлението е просто безкрайно и Westonbirt няма да се провали в това да ви впечатли. Включен е пълен пансион, както и вегетариански ястия по желание.

Уроците по английски включват 20 часово обучение на седмица (4 сесии по 45 минути, 5 дни в седмицата). Всички материали са предоставени от центъра. При завършване на курса, учениците получават сертификат.

Включени са екскурзии до London, Oxford, Roman Baths, Cardiff, Cheddar Gorge (най-големия английски каньон) – 3 целодневни екскурзии за 2 седмичен престой, 5 за 3 седмичен престой.

Тази локация предлага и програма Футболна Академия, която цели да усъвършенства техническите, тактическите, физическите и психически умения на учениците. Курсът предлага 3 часа тренировки на ден проведени от лицензирани от УЕФА футболни треньори. Има включена специална екскурзия до националния стадион на Уелс – Millennium Stadium.

Здравна застраховка, както и летищен транспорт са включени в цената на програмата.