БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЕЗИКОВА ПРОГРАМА ЛОНДОН – ЕДИНБУРГ – КАРДИФ

Държава: United Kingdom
Град: ЛОНДОН – ЕДИНБУРГ – КАРДИФ
Езиков Център: Езикова програма ЛОНДОН – ЕДИНБУРГ – КАРДИФ - Bucksmore Education
Възраст: 13-17
Подробности:

Bucksmore Three Capitals е двуседмична програма за обиколка на три от най-големите и красиви градове във Великобритания. Учениците посещават места с историческа и културна значимост и се потапят в колоритната атмосфера на Англия, Шотландия и Уелс.

Обиколката започва от Лондон един от градовете с най-красива архитектура в Европа. Там учениците ще бъдат настанени в Goldsmiths College – капусът има голяма игрална площ. Стаите са единични, като 6 деца делят един коридор.

След Лондон, учениците ще посетят Йорк – град с много богата история, включваща нашествия на Викинги, войните на розите и гражданската война. Учениците ще бъдат настанени в 3-звезден хотел.

Най-дългият престой от програмата ще бъде в Единбург – обявен от UNESCO за световно културно наследство. Градът е бил дом на много шотландски крале още от 11-ти век. Учениците ще бъдат настанени в Heriot-Watt University в единични стаи.

The Lake Districtе най-красивият и известен пример за английска провинция. Местността е обявена за национален парк. Учениците ще отседнат в младежки хостел с общи спални помещения.

Кардиф е най-големият уелски град и изобилства от културни и спортни институции. Включено е посещение на Cardiff Castle, който е почти на 1000 години. Учениците ще бъдат настанени в Royal Welsh College of Music and Drama.

Цялата програма включва 30-часова седмична програма по английски език и проект, който ще бъде презентиран в последния ден от престоя.

Настаняването и разходите за храна са включени в цената.

Всички такси за културните визити са включени в цената.

Посрещане от летището и изпращане след приключване на обиколката.

Начало на пътуването от Лондон (четири нощувки), през Йорк (една нощувка), , Единбург (шест нощувки), Къмпинг на езеро ( една нощувка) и край на пътуването в Кардиф ( 2 нощувки);