БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ПРОГРАМА "КАНАДСКА ГИМНАЗИЯ"

Държава: Canada
Град: Toronto
Езиков Център: Програма "Канадска гимназия" - Anglophiles Academic
Възраст: 14-17
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага езикови лагери и приключение едновременно. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да им обогати живота с емоции и удоволствие.

Програмата English & High School, Canada има центрове в канадските градове  Cambridge, Guelph и Waterloo, намиращи се в областта Ontario, на час и половина от Торонто.

Програмата вкючва ученика в държавно училище в Канада. На всеки ученик в програмата се намира High School Class “приятел”, който му помага да се интегрира и потопи в канадския начин на живот в гимназията. Учениците прекарват 3 дни седмично в училище и вземат участие във всички уроци. Присъствието е задължително.

В престоя е включена една целодневна екскурзия на седмица включваща посещение на Ниагарския Водопад, Wonderland – най-големия канадски увеселителен парк и CNN Tower; една полудневна екскурзия до “A Native Canadian Culture Day” на Conservation Heritage Site, където учениците могат да научат повече за първите жители на Канада, както и да се спуснат с кану по Historic Grand River. Има също и спортни занимания – плуване, тенис, тенис на маса, скуош, боулинг и други.

Учениците се настаняват при специално избрани канадски семейства, които им осигуряват 3 хранения на ден.