БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В CAVENDISH SCHOOL

Държава: Англия, Малта
Град: Борнмът, Валета
Езиков Център: Cavendish School
Възраст: 16+
Подробности:

Езиковата школа Кавендиш е създадена през 1983г. в красивото предградие на Борнмът, на южния бряг на Англия. Състои се от три елегантни викториански сгради, които наскоро са били модернизирани и ремонтирани. Те са идеално място за изучаване на език, в спокойна, приятелска и неформална атмосфера. Тихият жилищен район, където е разположено училището, е безопасна среда за обучение. Центърът на града е само на 5 минути пеша. Много от атракциите на Борнмът като меките златни плажове и нощният живот са също наблизо. Школата има учебна база и в Малта.

  •  База Борнмът, Англия

Най-добрият начин за научаване на език е пълното потапяне в неговата същност. Изучаването на английски език в Англия, заобиколини от англичани и тяхната култура е най-ефективния начин, за да изчистите акцента. Езиковите уроци се провеждат от квалифицирани и опитни учители.

Съсредоточени са върху предоставянето на основни граматически знания, писане, четене и лексика. Предназначени са да помогнат на учащите се да подобрят комуникативните си умения в ежедневния английски език.

Училището разполага с широка база от учебни материали, съвременна методология и технология на преподаване, за да гарантира, че обучението е ефективно. Предлага също участието в клуб за разговори, с който да помогне на обучаващите се да усъвършенстват изкуството на неформалната комуникация.

 Настаняване:

Предлага се избор от модерно и комфортно обзаведени жилища в центъра на Борнмът или настаняване при внимателно подбрано приемно семейство, което дава възможност за 100% английско потапяне в атмосферата.

 Социализиране: В Кавендиш се предлагат много събития, екскурзии, които да подпомогнат взаимодействието с други учащи, както и да дадат възможност за туристическа разходка в тази част на Англия. Борнмът е забавен град, където може да се отседне. Целогодишно се провеждат разнообразни събития с повече нощен живот, отколкото в Западен Лондон. Уроците винаги се провеждат сутрин, така че следобед може да се учи, ходи на плаж или на заведение. Може и да се резервира екскурзия организирана от училището с екскурзовод, като цените започват от 8 GBP.

 Съоръжения на територията на базата: 30 класни стаи оборудвани с интерактивни бели дъски, интернет стая, безплатен Wi-Fi в целия кампус, мултимедийни устройства, зала за събития като кино, дискотека, караоке, парти; голяма, модерна и красива зимна градина, столова със закуска, обед и вечеря, барбекю, публични зони с климатик, озеленени градини.

 

  •  База Валета, Малта

Английският е един от двата официални езика в Малта – наследство от 164 годишното владение на Британската империя. Малта е идеално място за комбиниране на средиземноморска почивка с изучаване на езика. Това е необикновен европейски остров, разположен на юг от Италия и е туристическо място, благодарение на стратегическото си местоположение. Малта се превърна в идеална дестинация за обучение на езикови школи през последните десетилетия, тъй като английският е официален език на острова. Базата на училището се намира в сърцето на столицата.

 Съоръжения на територията на базата:

Училището се намира в историческа къща във Валета, построена през 1900-ната година. Претърпяла е цялостен ремонт и е много впечатляваща, след като преди е била дом на богат бизнесмен. Залите са оборудвани с климатик и естествена светлина през цялата година, аудио-визуална техника, книжарница, интернет кафе, Wi-Fi, асансьори, уютно кафене и всекидневна зона.

 Настаняване:

В Малта има голямо разнообразие от 5-звездни хотели и семейни хостели. Настаняването може да бъде и при приемно семейство/домакин. Това осигурява на учениците допълнително практикуване на английския език извън класните стаи. Университетът в Малта също предлага настаняване. На разположение са 7/8-стайни къщи. Всяка къща има 5 бани, кухня и всекидневна. Всяка стая може да бъде споделена от двама.

  Курсове:

Основен английски – курсът е предназначен за обучаващи се от почти всички нива, които искат да получат добра основа по езика в различни области.

Освен граматика, лексика, четене и писане, основната цел на курсовете е да помогне на учениците да общуват добре в ежедневни ситуации. Този курс е за всички желаещи да научат английски и за всички възрастови групи. Най-възрастният ученик до момента е на 85 години!

Всички ученици, които успешно завършват курса получават сертификат за постижение в съответствие с CERF (Common European Framework of Reference for Languages).

Учениците ще могат да практикуват своите нови знания и лексика в клуба за разговори в спокойна среда. Използват се различни учебни материали, съвременна методология и техника на преподаване, за да се гарантира, че часовете са интересни и подходящи за учениците.

Може да се избира от стандартни курсове – с до 12 ученици в клас и от премиум курсове – с не повече от 8 ученици в клас.

 

Курс за изпити Cambridge/IELTS – идеален за ученици, които желаят да постигнат квалификация по английски език за период от 4 до 12 седмици.

Курс One-to-One – за ученици, които предпочитат индивидуално обучение и внимание.

Курс Бизнес и професионални курсове – предназначен за ученици, които искат да усъвършенстват знанията си по английски език използвани в сферата на бизнеса.

Всеки урок е по 1 час и 45 минути от понеделник до четвъртък от 8:45 до 13:00 часа. В петък се провежда неформален разговор с учители и ученици в клуба за разговори. Клубът е доброволен, но много популярен.

 

  • Цени за Англия

Курсове

Цена на седмица

Основен английски

150 GBP

Курс за изпити Cambridge/IELTS

 

190 GBP

Курс One-to-One

220 GBP

Курс Бизнес и професионални курсове

200 GBP

 

  •  Цени за настаняване:

 

Вид

Слаб сезон

На човек на седмица

Силен сезон 31.05-29.08

На човек на седмица

Приемно семейство, самостоятелна стая (полупансион)

130 GBP

150 GBP

Приемно семейство, двойна стая (полупансион)

115 GBP

135 GBP

Настаняване за възрастни

205 GBP

235 GBP

 

  • Цени в Малта

 

Курсове

Ноември-Февруари

МартМай/Септември-Октомври

Юни-Август

Основен английски

100 GBP

     120 GBP

     180 GBP

Интензивен английски

 

135 GBP

       155 GBP

     215 GBP

Супер интензивен английски

170 GBP

       190 GBP

     250 GBP

Бизнес английски

200 GBP

     220 GBP

     280 GBP

 

  • Цени за настаняване:

 

Приемно семейство

 

Слаб сезон

На човек на седмица

Силен сезон

Юли и Август

Двойна стая, полупансион

112 EUR

140 EUR

Самостоятелна стая, полупансион

133 EUR

161 EUR

Самостоятелна баня

42 EUR на седмица