БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЯТНА ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ В BENENDEN SCHOOL

Държава: United Kingdom
Град: Cranbrook - Benenden School
Езиков Център: Oxford International Education Group
Възраст: 10 - 17
Подробности:

Oxford International Education Group предлага езикови лагери в различни локации в Англия през последните 20 години. Те използват учебните и жилищни бази на редица университети и бординг училища, за да създадат една спокойна и безопасна среда, в която да се провеждат както учебните занимания в класна стая, така и заниманията по спорт, култура и социални компетенции.

Дългогодишният професионален опит в обучението по английски език на Oxеford International е уникална възможност децата да усъвършенстват езика и да го практикуват в англоговоряща среда, обградени от професионалисти с дългогодишен опит.

Престижното училище Бененден е основано през 1923 г. То е едно от водещите училища интернати във Великобритания през последните 90 години. Училището заема впечатляващо викторианско имение, разположено на 240 акра красив парк, известен като Парк Hemsted, в сърцето на Кент - градината на Англия. Училището е лесно достъпно от Лондон, Брайтън и Кентърбъри, а оживеният модерен град на Royal Tunbridge Wells е на близко разстояние. Той е само на един час от търговския център Bluewater. 

 

Програмата включва:

  • 15 часа седмично обучение по английски език;
  • Еднодневни екскурзии до Лондон, Брайтън, Кентърбъри;
  • Полудневна екскурзия до Royal Tunbridge Wells;
  • Разнообразни следобедни и вечерни занимания в училището.

 

Местоположение:

Училището се намира на 2 часа от летище Лондон Хийтроу, на 1 час и 15 минути от летище Лондон Гетуик и на 1 час и 30 минути от летище Станстед.

 

Благоприятна среда:

  • Настаняване в общежитието на училището, което предлага самостоятелни или стаи за по няколко ученика с общи бани и тоалетни.;
  • Просторни места за отдих и почивка;
  • Спортни игрища, закрит плувен басейн, спортна зала, технологичен център, огромен комплекс за театрални представления.

 

 

Цена на програмата:

 2 седмици - GBP 1265

 3 седмици - GBP 1900

 

Стартови дати: 9.07.2018; 23.07.2018