БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

BUCKSMORE SUMMER – PLUMPTON COLLEGE

Държава: Великобритания
Град: Plumpton
Езиков Център: Bucksmore
Възраст: 13-16
Подробности:

Този курс предлага 15 часа на седмица езиково обучение в комбинация със 7,5 часа академични курсове за ученици между 13 и 16 години. Академичното обучение може да се замени със 7,5 часа „Грижи за животни” или „Програмиране”. Обучението включва всички нива на владеене на английски език.

Програмата на курса включва езиково обучение, организирани пътувания до различни забележителности, академични курсове, развлечения и забавни мероприятия. Набляга се на граматика, лексика, комуникация в реална среда, подготовка за изпити и академично обучение. Следи се индивидуалният прогрес на всеки ученик, което спомага и за личната мотивация и поставяне на по-високи цели. Включено е и обучение в различни сфери на културата на страната – литература, изкуство, история и т.н. Предвидени са и групови проекти за  представяне чрез презентации. Развива се отборният дух у децата, уменията им да презентират и да говорят пред аудитория. В края на обучението учениците се явяват на изпит за сертификат, който изпитва основните езикови умения – слушане и четене с разбиране, говорене и писане.

Всяка седмица се организират 2 целодневни и една полудневна екскурзии до културни и туристически забележителности в Лондон, Оксфорд, Брайтън, както и организирани посещения до увеселителни паркове. В следобедните часове се състоят развлекателни игри, спортни турнири и т.н., в които децата имат възможност да практикуват езика и да развиват артистични умения и други качества.

Цената за една седмица е £1010. В таксата са включени:

-          Посрещане и ориентация при пристигане;

-          Едноседмичен езиков курс (15 часа + 7,5 академични часа/грижа за животни/програмиране)  + учебни материали;

-          Екскурзии и развлечения;

-          Учебни чанти, карта за участие и гривна за участие;

-          Сертификат за участие на края на програмата.

Настаняването също е включено в цената на програмата:

-          Посрещане и транспорт от летището;

-          Закуска, обяд и вечеря;

-          Застраховка;

-          Пране;

-          Интернет.

Единственото, което не се включва в цената са джобни пари.