БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

BUCKSMORE SUMMER JUNIOR – PLUMPTON COLLEGE/ KING EDWARD’S SCHOOL

Държава: Великобритания
Град: Witley, Surrey
Езиков Център: Bucksmore
Възраст: 10-13 години
Подробности:

Това е класически езиков курс за деца между 10 и 13 години, разпределени в групи от максимум 11 човека, който предлага езиково обучение, забавни екскурзии и събития. Това е най-добрият начин за едно дете да се докосне до автентичния летен английски лагер, както и да научи много за културата и традициите на страната.

Предлага се обучение за всички нива на английски език. Програмата предвижда професионални езикови курсове, културно ориентирани екскурзии, проектни задания, академична подготовка. Езиковите курсове развиват комуникативните умения на учениците, обогатяват граматическите и лексикалните им знания, запознават ги с културата, историята и начина на живот в страната. По време на организираните пътувания до известни забележителности в Лондон, Оксфорд, Брайтън учениците научават историята им и развитието им до днес. Докосват се до живота и историята на цялата страна по интересен и развлекателен начин.  Правят се и групови задания на различни теми и с различна насоченост: театър, изкуство, музика и т.н. По този начин учениците се научават да работят в екип, развиват въображението си и логическото си мислене.

Всяка седмица се организират 2 целодневни и една половин-дневна екскурзии до културни и туристически забележителности в Лондон, Оксфорд, Брайтън, както и организирани посещения до увеселителни паркове. В следобедните часове се състоят развлекателни игри, спортни турнири, различни шоупрограми и т.н., в които децата имат възможност да практикуват езика и да развиват артистични умения и други качества.

Цената за една седмица е £1010. В таксата са включени:

-          Посрещане и ориентация при пристигане;

-          Едноседмичен езиков курс (20 часа) + учебни материали;

-          Екскурзии и развлечения;

-          Учебни чанти, карта за участие и гривна за участие;

-          Всеки участник получава и Bucky паспорт, в който могат да събират стикери за постигнати резултати;

-          Сертификат за участие на края на програмата.

Настаняването също е включено в цената на програмата:

-          Посрещане и транспорт от летището;

-          Закуска, обяд и вечеря;

-          Застраховка;

-          Пране;

-          Интернет.

-          Единственото, което не се включва в цената са джобни пари