БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

КУРС ПО ГОТВАРСТВО В КРАСИВА ИТАЛИЯ

Държава: Италия
Град: Орбетело
Езиков Център: OrbitLingua
Възраст: 16+
Подробности:

Italian Language SchoolOrbitLingua( ILS)

OrbitLingua, създадено през 2002 година, е динамично разширяващо се италианско училище, специализирано в преподаване на италиански език на чуждестранни ученици. Училището гарантира високо качество на услугите си, приятелска атмосфера и отговаря на всички нужди на учениците. Освен това, училището организира разнообразна програма от извънкласни дейности, включително семинари, екскурзии и специални вечери, които дават възможност на чуждестранните ученици да се запознаят с многото аспекти на италианската култура.

Разположение

 Градът Orbetello е разположен на брега на Тоскана, в областта Марема, на по-малко от два часа от Рим, Венеция и Пиза. Невероятните гледки около Monte Argentario откриват спиращи дъха пейзажи. Край бреговете на Monte Argentario, за по-малко от час с ферибот, са островите Giglio и Giannutri с тяхната кристална вода и бистро морско дъно, които предлагат на туристите едно незабравимо преживяване.

Уроци по готварство

Уроците по готварство са за тези, които искат да се запознаят с един определен аспект от италианската култура.

Orbitlingua организира практически уроци по готварство за всеки, който иска да се научи да приготвя типични италиански ястия. Готварските уроци са организирани в малки групи или индивидуално в кухнята на типичен италиански  ресторант или в дома на италианец.  В края на всеки урок  участниците ще могат да се насладят на приготвените ястия.Участниците ще имат възможност да наблюдават и участват в изготвянето на различни ястия в семейна атмосфера и така не само ще научат рецепти и трикове на италианската кухня, но също така ще се подобрят владеенето на езика. Уроците се провеждат два пъти седмично в следобедните часове и продължителността е около 3 часа.

Тези курсове могат да бъдат комбинирани с курсове по италиански.

Цена: 70 евро на седмица.