БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

MONTPELLIER FRENCH ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ

Държава: France
Град: Montpellier
Езиков Център: LSF Montpellier French
Възраст: 11-18+
Подробности:

Научи френски в южна Франция, LSF Montpellier French езиково училище

LSF Montpellier French езиково училище предлага засилено обучение по френски за всички нива:
Стандартен курс – Интензивни езикови уроци – Частни уроци – Френски език и готварство – Курсове подготовка за изпити: DELF DALF, IB, A/AS и т.н.

Училището предлага приятна и приятелска атмосфера. Най-добрите и опитни учители. Невероятно място да научите френски език и да се наслаждавате на страната!

 

Стандартен курс: от въведение във френски език до овладяването му.

Стандартния курс е най-добрата опция за хора, които искат да научат френски, но и да имат достатъчно свободно време за да опознаят южна Франция. Този курс е достъпен през цялата година, за всички нива. Размера на учебните групи около 8 човека, като те не надвишават 10.

20 стандартни групови урока от по 45 мин. всеки. Стартиране сутрин до 15:00 часа, всеки ден от понеделник до петък.

 

Интензивни курсове (20+6) или (20+10): подобряват говоримият френски.

Интензивният курс е чудесна опция за тези от вас, които искат да подобрят познанията си. Този курс е достъпен през цялата година, за всички нива. Размера на учебните групи около 8 човека, като те не надвишават 10.

Този курс се фокусира върху оралните умения. Уроците наблягат на фонетика, като граматиката е само през сутрешните занимания.

В допълнителните на 20 стандартни групови урока в сутрешните занимания, курсистите вземат 6 или 10 допълнителни през следобедните часове:

  • Интензивен 20+6: 20 Стандартни сутрешни групови урока от по 45 мин. всеки + 6 допълнителни групови през следобедните часове. Общо по 19 часа и 30 мин уроци по френски език седмично.
  • Интензивен 20+10: 20 Стандартни сутрешни групови урока от по 45 мин. всеки + 10 допълнителни групови през следобедните часове. Общо по 22 часа и 30 мин уроци по френски език седмично.

 

Френски комбиниран курс (20 + 5) или (20+10): за да работите по индивидуална програма, отговаряща специфични нужди.

Курсът е подходящ за хора, които искат да подобрят нивото си на познания, но и бързо да прогресират в определени области, които са им необходими в професионален или личен план. Този курс е достъпен през цялата година, за всички нива.

Курсиста има възможността сам да определи учебната си програма, според своите желания и нужди.

В допълнителните на 20 стандартни групови урока в сутрешните занимания, курсистите вземат 5 или 10 чатни урока в следобедните часове:

  • Комбиниран курс (20+5): 20 Стандартни сутрешни групови урока от по 45 мин. всеки + 5 частни в следобедните часове.
  • Комбиниран курс (20+5): 20 Стандартни сутрешни групови урока от по 45 мин. всеки + 10 частни в следобедните часове.