БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

КЛУБ 5 В LEICESTER UNIVERSITY

Държава: United Kingdom
Град: Leicester
Езиков Център: Клуб 5 в Leicester University - Anglophiles Academic
Възраст: 11-17
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага обучение и приключение едновременно. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да обогати живота им с емоции и удоволствие.

Програмата Leicester University Club 5 е микс от английски език,различни спортове, развлекателни занимания и екскурзии. Leicester University е един от водещите британски университети, разположен в East Midlands на 100 мили северно от Лондон. Университетът има добре оборудвана база, която включва игрища за футбол, ръгби, крикет, тенис, баскетбол, волейбол, писта за бягане, фитнес, танцово студио, а в близост има и плувен басейн.

Обучението по английски включва 27 часа за двуседмичен престой и 36 часа за триседмичен. Нивото на учениците се проверява чрез тест на първия ден, след което те се разпределят в групи от 5 човека със сходно ниво на английски. Учителят адаптира материалите и техниките на преподаване към индивидуалните нужди на всяка група. Курсът включва изучаването на статии, разиграване на сценки, игри, водене на дискусии, употреба на идиоми, изучаване на граматика и лексика свързана със спортовете, в които участват учениците. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език. Учебните материали са осигурени.

Програмата предлага 4 опции:

Club 5 & Multi-Activities – разнообразна програма, микс от екскурзии и спорт. Има една целодневна екскурзия на седмица и разнообразни групови занимания.

Club 5 & Rugby Academy – физически тренировки, техники и тактики, развиване на сила и скорост. Има една целодневна екскурзия на седмица и разнообразни групови занимания.

Club 5 & Football Academy – развитие на индивидуалните и групови умения, дриблиране, пасове, финтиране, контрол на топката и други. Има една целодневна екскурзия на седмица и разнообразни групови занимания.

Club 5 & Tennis Academy психическа и физичесака подготовка, удари, бекханд, форханд, сервиране, техники с ракетата и други. Има една целодневна екскурзия на седмица и разнообразни групови занимания.

Учениците се настаняват в кампуса на университета с включена храна.