БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

АНГЛИЙСКИ И ЗАБАВЛЕНИЯ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Държава: United Kingdom
Град: Bury; King's Lynn; Luton; Milton Keynes; Nothingham; Peterborough; Plymouth; Spalding and Wisbech
Езиков Център: Английски и забавления във Великобритания - Anglophiles Academic
Възраст: 9-18
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага обучение и приключение едновременно. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да им обогати живота с емоции и удоволствие.

Центърът предлага креативни и интересни програми в няколко Великобритански градове – Bury, King's Lynn, Luton, Milton Keynes, Nothingham, Peterborough, Plymouth, Spalding and Wisbech. Изборът на място на обучение зависи от свободните места в съответния център.

Програмата English & Multi-Activitiesвключва 12 часа английски на седмица, следобедни занимания и екскурзии. Нивото на учениците се проверява чрез тест на първия ден, след което те се разпределят в групи от 12-16 човека. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език.

Спортните дейностивключват скачане с плуване, тенис, бадмингтон, скуош и др. Заниманията на закрито включват боулинг, кънки на лед и др. Има една целодневни екскурзия всяка седмица и обиколки на местността.

Учениците се настаняват при специално избрани английски семейства, които им осигуряват 3 хранения на ден.