БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ПЪЛНО ПОТОПЯВАНЕ В ИРЛАНДИЯ

Държава: Ireland
Град: Mallow
Езиков Център: Пълно потопяване в Ирландия - Anglophiles Academic
Възраст: 14-17
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага летни лагери и езикови обучения в чужбина. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да обогати живота им с емоции и удоволствие.

Total Immersion/Semi-Immersion е пролетно-лятна програма (Април, Юли и Август), която не включва езиково обучение, а предлага възможност на ученика да се потопи в ежедневието на типичното ирландско семейство. Тя се провежда в град Mallow малък, красив и провинциален град на 48км от Корк. Хората в града са изключително топли и приветстващи.

Програмата има 2 опции:

  • Total Immersionученикът прекарва цялото си време с приемното семейство и се участва в тяхното ежедневие – от пазаруване, до готвене и развлечения през свободното им време. Ученикът трябва да бъде мотивиран и отчасти самостоятелен, защото ще трябва да опознае района отчасти сам.
  • Semi-Immersionученикът прекарва цялото си време с приемното семейство и се участва в тяхното ежедневие – от пазаруване, до готвене и развлечения през свободното им време.Два от следобедите ще има спортни занимания, а всяка седмица има целодневна екскурзия.

 

Учениците са настанени при специално избрани Ирландски семейства, които им осигуряват 3 хранения на ден.