БГ | EN

WAT лятото, не е просто програма, то е нов живот!

Започвам с името - Кристиан ! Бях на бригада 2016 – та година. Най - хубавото си лято прекарах във Вирджиния, едно от предградията им. Бях спасител там. Как да продължа …ами толкова цветно и необикновено лято не бях преживявал.

Още преди да замина имах драма, защото седмица преди полета ми се наложи да вляза в болница. И така си изпуснах полета, отложи се началната дата на започване на работа. Аз бях в истерия се подразбира, но интересното, че и цялата агенция беше изпаднала в ужас. И така със седмица закъснение пристигнах в САЩ. Трябваше да премина през курс за бърза помощ, както и курс и изпит по плуване. И така всичко започна, бях спасител, запознах се с много американци, мексиканци, китайци, и знайни, и незнайни народности на басейна и определено си повиших нивото на английски език, повече от колкото всеки един курс можеше да ми помогне.

Живях с българи и украинци. Всички бяха невероятни хора и беше парти без прекъсване. Само за хладилника беше война, но такива забавни и щастливи спомени имам, че си заслужава. Много забавни, даже и срамни истории са ми останали, че със сигурност си заслужава приключението WAT!

 И разбира се, короната е периодът за пътуване. Все още не мога да повярвам, че бях в Ню Йорк. За това мога да кажа само, че е по- силно, бляскаво и голямо и от най, ама най- смелите ми мечти до тогава. Вашингтон, Филаделфия, Атлантик сити…всичко остави следи по цялата ми идентичност.

 А, чувството да се прибереш вкъщи…на мястото, където принадлежиш е неописуемо. Сълзите в майчините очи са нещо, което ме разтрепери, като никоя друга ситуация до тогава.

WAT лятото, не е просто програма, то е нов живот! Пълен РЕСТАРТ!