БГ | EN

Първа година на студентска бригада в Сащ

За първа година на студентска бригада в Сащ си избрах дестинация, която ми беше препоръчана от мой приятел. Първа година - млад, страхлив – ясно е, че ще съм на препоръчано място за WAT! Много исках да съм на един остров в Масачузетс, по стечение на обстоятелствата не заминах с оферта за това място, а за един увеселителен парк на Кейпа. В парка - забавление, деца, смях. Пак добре за мен! Все пак, смятам, че съм доста упорита личност и говорих със спонсорите ми и с работодателя и се преместих на така желаното място, а именно острова Martha’s Vineayrd. Е нали за там се целях от самото начало! Там се запознах с много хора, както от България, така и от други страни. Работата ми беше в един частен голф клуб. Кой като мен, аа? Кой да си помисли, че ще започна работата при богатите американци. Аз - младият, плахият, идващ от увеселителния парк?

След като свършихме работа, реших да попътувам малко с мои приятели. За една седмица се потопих в Светлините на „ Града, които никога не спи”. Ню Йорк е невероятно място, което носи невероятни емоции и енергия!

Препоръчвам го на всеки. Тази година, ще ходя пак на Work and Travel и ще пътувам още повече. Изживяването си струва определено.

Това беше моята първа, но не последна Студентска бригада. Нямам търпение за новото си приключение!

Work and Travel 2019, очаквам те с нетърпение!

Давор Китановски