БГ | EN

'Само Вегас мога да кажа'

За 3ти път в САЩ на студентска бригада, това не е ли мечтата на всеки един студент, който поне веднъж е ходил. Ще кажете, че за парите съм ходил, ами може и така да се каже, но преживяванията, спомените, промяната в характера ми. Тези неща са безценни.

За 3 път отидох в Кейп Код в един увеселителен парк, където вече сме толкова гъсти с шефа, че и на екскурзия ходихме заедно. Извода е, че ако работите здраво, това се цени!

Да минем по темата, че се отплеснах малко :Д

С още няколко момчета от парка и Шефа се организирахме да си направим прословутия Road Trip. Общо взето обикаляхме из Калифорния, минахме през Вегас, Долината на смъртта и други по-малко известни места. Ако се чудите дали да ходите в Сащ или къде да пътувате, мога само да кажа ”Само Вегас мога да кажа” и думите ми секват :D Както искате ме разбирайте!

Какво ни се случи на пътуванетослед Work частта на бригадата, освен че минахме през известната Долина на смъртта, за малко да ни свърши горивото и да си останем там вовеки, срещнахме един доста „общителен” и весел американец, който в момента , в които разбра че сме българи, пусна някаква бг музика и почна да си се кефи самичък. Ние бяхме в потрес, разбира се.

Да Ви се похваля за лимузината от летището! Това е лукс или пропиляване на пари – които както го разбира, но си е experience, нали така? Не всеки в крайна сметка, може да си позволи да се качи на лимузина, нали. Е, ние отидохме на студентска бригада, поработихме и дойде време да си вземем своето – Travel частта.

Какво още да Ви разправям… Много неща мога, но няма.

 

 

Само ще Ви кажа едно, отивайте на бригада и не го мислете много! Няма как да сте на загуба стига да работите здраво, разбира се ;)

Още нещо мога да ви посъветвам, колкото е по-голяма агенцията, в която се записвате, толкова по-машинизирани са консултантите!

 

Тихомир Симов