БГ | EN

Италия след бригадата

Здравей, читателю!

Реших да споделя нещо интересно с теб за пътуването ми след бригадата в Америка -  а именно невероятната Италия.

Беше преди известно време, но никога няма да го забравя това изживяване. Екскурзията ми беше доста спонтанна, но пък се получи доста добре. A ето и как стана – в Америка намерих много нови приятели, с които станахме много близки след съжителството ни заедно и преди да си тръгнем решихме да променим датите на полетите си и да си направим няколко дни престой в Италия…. Това беше невероятно.

След шумния Ню Йорк и девет часов полет до Рим, решихме че трябва да се насочим към по-спокоен град и хванахме първия влак за Милано. Първото нещо, което посетихме в Миланo беше дуомото, което е наистина величествено….. Просто останахме без думи. Не мога да ти опиша какво е чувството да пиеш кафе и това величествено нещо да е пред очите ти…. Естествено, посетихме луксозните магазинчета на Милано, но това е типично за нас дамите.

Следващата ни дестинация беше Венеция, където обикаляхме с корабчета, возихме се на водни таксита, заобикалящи ги от полицейски корабчета, които следят стриктно какво се случва. Мостът на въздишките беше второто място, което ни спря дъха…. Там се насладихме на невероятните италиански спагети, които толкова много искахме да опитаме, тъй като знаехме, че мястото с най-вкусните спагети е именно Венеция.

Последната ни спирка от това неочаквано пътуване беше Верона -  Градът на Ромео и Жулиета. В това не чак толкова голямо градче най-вълнуващото нещо беше къщата на Ромео и Жулиета, където задължително всеки посетител трябва да потърка ръката си в дясната гърда на Жулиета, за да е щастлив в любовта… Естествено последваха доста забавни снимки с Ромео и Жулиета, за да запазим този забавен спомен.

Посещавайки Италия и изживявайки за пореден път една от моите мечти аз си дадох сметка за едно – не е важно колко пари имаш, не е важно какви дрехи носиш,а най-важното е какви моменти създаваш. Аз създадох моменти, както в Италия , така и в Америка, които никога няма да забравя, изживях емоции, които винаги ще помня и посетих места, които наистина си заслужава.

И ако има нещо, което искам да кажа на всички бъдещи и настоящи студенти е -  Изживейте своята Американска мечта и след това ще сбъдвате още по-лесно мечти си!