БГ | EN

Моята Американска сага - част 1

 

Ще пропусна вълнението около подготвянето на документите  за студентската бригада и взимането на визата, както и самото пътуване. Много хора са писали и разказвали и не вярвам да има някой студент, който да не е запознат с процеса за подготвяне на Work and Travel програмата.  Ще се пренесем направо в USA.

Моето първо лято в Америка беше невероятно, изпълнено с емоции от самото ми заминаване до завръщането ми в България. Като се започне от първото ми посещение на Walmart и как едва не се загубих в магазина до как си гоних самолета за връщането, защото си забравих якето на security check-a и трябваше да докажа, че е мое :D    

         

 

 

 

 

 

Тези и много други емоции са много трудни за обяснение, всеки сам минава през различни случки,който погледнати не толкова сериозно са много смешни и са experience. Въпроса е, че в края на всеки ден бях научила поне една нова дума, или нещо ново за американската култура. Ще кажете, какво толкова има да се знае.

Има! От първото ми родео, 4-ти юли с фойерверките и емоциите, сякаш е Нова Година за нас, до моите малки екскурзии до Лас Вегас и Лос Анджелис, които бяха върха на моя Work and Travel experience.

За Вегас мога да кажа само, че каквото и да си мислите че е, е много по-шумно, има повече хора и може да получиш световъртеж ако се опиташ да огледаш и от двете страни streep-a. Фонтаните пред Беладжио пък са друга атракция, която привлича студентите по Work and Travel, безплатно представление, което може да продължи до когато искате с малки почивки, разбира се. Посещението на Grand Canyon е невероятен извор на снимки например, ако сте любители на запечатването на спомени или искате да се упражните с новата си камера, която сте си взели от спестените парички от лятото.

Моя зов е да отидете на студентска бригада и да изпитате всички невероятни неща и Вие да разказвате след това на Вашите приятели и близки.

Алис