БГ | EN

Моето второ Work and Travel приключение!

Моето второ лято в Америка!

Здравейте!

След като ви разказах за моето първо американско приключение Work and Travel в Wisconsin Dells, ще ви споделя за следващото такова, което беше в Myrtle beach, South Carolina.

Избрах да отида на различно място, тъй като исках да пробвам нещо ново и различно. Обичам водата и плажа, за това реших този път да е океанско градче. Myrtle beach е туристическа дестинация за много хора, които идват от различни части на Америка на почивка. Градът е изключително красив и разнообразен, като се започне от палмите, които са навсякъде, океанът, който сякаш е безкраен и безброй места, на които може да се забавляваш.

Работата ми беше изключително интересно и ново нещо за мен. Бях фотограф – снимах клиенти на различни ресторанти в града и продавах снимките.  Беше лесна и приятна работа, ненатоварваща, общувах непрекъснато с хора, което много ми помогна да подобря английския си език. Като втора работа ходих в един магазин за дрехи в свободните ми дни, където беше малко по-скучно, но колегите бяха приятни и времето минаваше бързо.

Освен работата имах време и за плаж, за излизане и забавление с колегите и съквартирантите ми. Лятото мина още по-неусетно от предишното, не искахме да си тръгваме от Myrtle beach.

За екскурзия този път избрахме West Coast – Las Vegas, Los Angeles и Grand Canyon. Да посетя тези места, за мен беше само мечта до тогава. Най-много ме впечатли Grand Canyon – величествено и красиво, виждаш го пред себе си и имаш чувството, че сънуваш или гледаш някоя картинка. В LA посетихме най-известните места –Hollywood Sign, Walk of the fame, Universal Studios. Беше вълнуващо и забавно ! Също така посетих Charleston, който е близо до Myrtle beach, красив град с много история.

Цялата лятна приказка  за съжаление свърши много бързо и отново нямах търпение за следващата и малко след като се прибрах отново се записах за WAT 2017!