БГ | EN

Америка - една сбъдната мечта

   Когато чуеш Америка, несъмнено в съзнанието ти изникват множество асоциации, най-разпространената, от които може би е свързана със страната на неограничените възможности. И неслучайно е така. Америка ти дава безкрайно много възможности, стига да знаеш как да се възползваш от тях и как да успееш да ги реализираш.

   Аз тази година прекарах едно незабравимо лято в САЩ, щата Мейн, и със сигурност мога да твърдя, че съжалявам, че изпуснах първите 3 години от моето обучение и не се впуснах по-рано в приключението, наречено Америка. Когато стъпиш там всичко ти се струва различно. Аз бях силно впечатлена, че още от момента на пристигането ми, всички те посрещат с усмивки и са готови да помогнат във всяко отношение. Научих се как да се справям сама с трудностите, как да бъда независима, как да оценявам шансовете, които животът ми предлага.

   Америка има множество предимства пред много други места за студентска бригада. Само там след края на работния сезон можеш да се разходиш по Times Square, да се снимаш на Ниагарския водопад, да разбереш защо съществува прословутият израз „Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас” или просто да се насладиш на красивите плажове в Маями или на Бахамите. Не бих могла да опиша само с една дума престоя си в САЩ, защото Америка е магия, опит, запознанства, пътувания, самостоятелност и ако и ти имаш желание да се докоснеш до всичко това, моят съвет е да не се чудиш и да го направиш възможно най-скоро.