БГ | EN

Един прекрасен ден в САЩ

 Здравей те! Искам да ви разкажа за един прекрасен ден от престоя ми  в САЩ, който беше изпълнен с много приятни и запомнящи се моменти .

  Ето как започна всичко...

  Аз и моята съквартирантка и приятелка Алекс  си организирахме едно малко пътуване с първа дестинация Бостън.  С помощта на Харша  - нашият любим приятел от приключението Америка, нещата се случиха доста бързо. И ето, че денят дойде. Много развълнувани, с Алекс се събудихме рано и се приготвихме за път. Не след дълго Харша дойде да ни вземе с колата, която бяхме наели за пътуването. След едночасов път ние вече бяхме в Бостън. 

  Приключението ни за почна с приятна изненада - Харша ни подари билети за обиколка с автобус из целия  град. Това беше и първото нещо, което направихме. Още с качването ни в автобуса, шофьорът започна да разпитва кой от къде е. Така стана ясно, че повечето от пътниците бяха от различни щати. Когато разбра, че ние сме от България, той започна да ни разпитва за страната ни, като от време на време се шегуваше приятелски.

  След края на обиколката решихме да се разходим и да разгледаме забележителностите в Бостън отблизо.  Така направихме една шестчасова разходка изпълнена със смях, много запознанства и снимки. Но програмата ни не свършваше дотам.След дългата разходка, Харша ни взе и отидохме в хотела, който беше невероятен. Стаята ни бе огромна пълна с много удобства, а от прозореца се виждаше целият град. Уникална гледка!

  Нямахме много време за губене, затова веднага след като се настанихме започнахме да се приготвяме за вечерната ни програма. Пооправихме се набързо, след което отидохме на вечеря. Докато вечеряхме си резервирахме кола с шофьор, която да ни закара до нощния клуб, който бяхме планирали да посетим. Колата пристигна и не след дълго вече бяхме на мястото. За мен клубът не представляваше нещо  специално на пръв поглед , но атмосферата и начинът, по който се забавляваха хората беше  различен. Прекарахме си страхотно!

  След  като напуснахме клуба бяхме доста изморени и се прибрахме в прекрасната хотелска стая.  Аз се събудих рано сутринта, защото вече нямах търпение да изляза и да продължа обиколката си. Събудих и другите и тръгнахме отново на път. Пътуването ни бе прекрасно и винаги ще си спомням с усмивка невероятните преживявания и атмосфера, които Бостън ни предостави.