БГ | EN

Стаж в Уайоминг

По-голямата част от Националния парк Йелоустоун е разположен на територията на щата Уайоминг. Парка е дом на богато животинско царство, като най често срещаните животни са бизоните, те са и официалното животно на щата.

 

 

Местоположение: Jackson Hole, Wyoming

Работодател:  Hotel Terra

Позиция: Culinary, Front Office

Продължителност: 11 месеца

Стажа се провежда в Hotel Terra, Jackson Hole, това е луксозен еко - бутиков хотел. Разположен само на миля от Националния парк Grand Tetons. Разполага със спа център, възможности за организиране на бизнес и събития от личен характер, сватби и др. Целогодишно се намират развлекателни дейности, които да запълват времето, зимните спортове, разходките из природата, конна езда и много други.

 

 

 

 

 

 

 

Разгледайте тук: http://www.hotelterrajacksonhole.com/

 

Местоположение: Jackson Hole, Wyoming

Работодател:  Teton Mountain Lodge & Spa

Позиция: Culinary, Front Office

Продължителност: 11 месеца

Стажът се провежда в луксозния 4-ри звезден хотел Teton Mountain Lodge & Spa, намиращ се в центъра на Teton village.  Jackson Hole Mountain Resort и Downtown Teton Village са в непосредствеа близост до хотела. Той разполага с 145 стаи, спа и уелнес център, вътрешен и външен басейн, както и възможности за реализиране на бизнес събития. Невероятно място сед природата, което ще Ви даде професионален опит, както и много хубави изживявания през свободното време.

 

 

 

 

 

 

 

 

Разгледайте тук: http://h-rez.com/a219224/index.htm