БГ | EN

Стаж в Джорджия

Намира се в юго - източната част на САЩ, щата известен с 3-те P: peanuts, pecans, and peaches. Създаден като британска колония - искали са да използват земята като затвор за хора, които не могат да си покрият дълговете, кръстен е на Крал Джордж ll . Често наричан  the Empire State of the South , също е познат като Прасковения щат и този на Крекерите.

 

Местоположение: Atlanta, Georgia

Работодател:  Ritz Carlton

Позиция: Culinary/Pastry

Продължителност: 12 месеца

Заобиколен от щатските финансови центрове Ritz Carlton се намира само на няколко минути от най-интересните забележителности в Атланта, в центъра на града. Луксозния хотел е идеално място за организиране на бизнес срещи, събития, развлечение след работа или семейна почивка. Разполага с 444 места за настаняване вклчващо апартаменти. Гостите на хотела могат да се възползват от ресторанта, бара, фитнес.

 

 

 

 

 

 

 

Разгледайте тук: http://www.ritzcarlton.com/en/hotels/georgia/atlanta/rooms-suites

 

Местоположение: Savannah, Georgia

Работодател:  B Historic

Позиция: Front Office

Продължителност: 12 месеца

Настаняване: помощ за намиране на настаняване,временно настаняване осигурено

B Historic се намира в най-големия национален историческа регион, традиционен южен стил. На пешеходнo разстояние се намират музеи, църкви от Гражданската война. 101 стаи за гости и апартаменти са на разположение на гостите на хотела, като всяка една стая е дизайнерски обзаведена. Вътрешен басейн, фитнес и много други допълнителни услуги са на разположение за приятния престой.

 

 

 

 

 

 

 

Разгледайте тук: http://www.bhotelsandresorts.com/b-historic/

 

Местоположение: Savannah, Georgia

Работодател:  The Bohemian

Позиция: Food & Beverage

Продължителност: 12 месеца

The Bohemian разполага с 75 луксозни стаи, обзаведени с удобни, елегантни мебели. За удобството на гостите на разположение е фитнеса. На покрива на сградата има бар, където може да се насладите на аперитива си, ресторанта на хотела има богато меню. В близост до хотела може да се насладите и на други заведения за хранене, барове, галерии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разгледайте тук :

http://www.guestreservations.com/the-bohemian-hotel-savannah-riverfront-autograph-collection/booking

 

Местоположение: Savannah, Georgia

Работодател:  Mansion on Forsyth Park

Позиция: Culinary

Продължителност: 12 месеца

Луксозен бутиков хотел в южен стил. Разполага с ресторант, фитнес зала, спа и уелнес център и други услуги спомагащи за безпроблемния престой на своите гости. Има организирани готварски курсове за гостите на хотела – 700 Kitchen Cooking School, организират се различни събития и сватбени празненства. В непосредствена близост с хотела се намираForsyth Park и историческата част на Savannah.

 

 

 

 

 

 

 

 

Разгледайте още: http://www.mansiononforsythpark.com