БГ | EN

Стаж в Колорадо

Колорадо или т.нар. 100 годишен щат носи името на река Колорадо, която е получила името си от испанските изследователи Рио Колорадо (от испански „Червена река“) заради червените наноси, носени от планината. Това е и единствения щат, който е отказал да бъде домакин за Олимпийските игри поради замърсяването, пренаселването с хора и разходите около  тях, които са щели да рефлектират върху Денвър и щата, като цяло. Колорадо е известен със своите живописни планини, горски местности, високи равнини, каньони, плата, реки и пустини. Най-голямата в света плоско - върха планина се намира в Колорадо. Първото в света родео се е  състояло  в щата.

 

Местоположение: Denver, Colorado

Работодател: Cherry Hills Country Club

Позиция: Food & Beverage and Culinary

Продължителност: 12 месеца

Стажът се провежда в частен кънтри клуб, открит през 1922г. и е на 73 място в листата на 100те американски най-добри голф игрища. Намира се в Денвър, наричан още „Високия миля град” защото височината на която се намира е точно миля. Кънтри клуба разполага с всичко нужно за прекарване на един незабравим стаж, като се потопите в историята на голфа и тениса. 

 

 

 

 

Разгледайте тук: http://www.chcc.com/ 

 

 Местоположение: Gateaway, Colorado

Работодател:  Gateaway Canyons

Позиция: Food & Beverage, Culinary, Front office

Продължителност: 9 месеца

Настаняване: осигурено

Начална дата: декември 2019

Мястото на провеждане е в 4 диамантов резорт построен в планините на Колорадо-Unaweep Canyon. Комплекса разполага със самостоятелни къщи, луксозни стаи и апартаменти построени около Red Canyons, снабдени с различни екстри- басейн, джакузи. Има възможности за спа процедури, сватбени церемонии и още много други дейности подпомагащи духа и тялото.   

 

 

 

 

 

Разгледайте тук: http://www.gatewaycanyons.com/

 

 Местоположение: Denver, Colorado

Работодател:  Westin

Позиция: Culinary, Front office

Продължителност: 12 месеца

Начална дата: as soon as possible

Хотела се намира в непосредствена близост до международното летище Денвър. Предлага на своите гости невероятен лукс съчетан с изключителни гледки и невероятна кухня. Възможности за организиране на бизнес събития, сватби и семейната почивка.

 

 

 

 

 

 

Разгледайте  тук

 

Местоположение: Mountain village, Colorado

Работодател:  Telluride Ski Resort

Позиция: Front office

Продължителност: 12 месеца

Настаняване: осигурено

Луксозния ски резорт предлага забавления не само през зимата, а и през летните периоди. Гостите имат възможност да избират между частни къщи, апартаменти, просторни стаи. За любителите на зимните спортове. Комплекса предлага на своите гости различни пакети съчетаващи възможностите за почивка с любимите хора, ски и невероятна природа.

 Разгледайте тук: http://tellurideresortlodging.com/

 

 

Местоположение: Parker, Colorado

Работодател:  The Pinery Country Club

Позиция: Culinary

Продължителност: 12 месеца

Модерен голф клуб предлагащ на своите гости лукс. Клуба разполага с въможности за организиране на бизнес срещи, голф игрище, тенис и много други. Само за членове на клуба.

 Разгледайте тук: http://www.thepinerycc.com/

 

Местоположение: Vail, Colorado

Работодател:  Sonnenalp

Позиция: Culinary

Продължителност: 12 месеца

Бутиков хотел в европейски стил. Невероятен лукс и приятна атмосфера. Предлага на своите гости атмосфера, добро обслжване, спиращи дъха гледки и спомени да разказват на поколенията.

Разгледайте тук: https://sonnenalp.com/